Belangrijke mededeling

Zoals u wellicht vernomen heeft gaan onze badjuffen, Daphne en Margareth, ons helaas verlaten. We gaan ze enorm missen, maar wensen hen natuurlijk ook alle succes met hun nieuwe baan.

We hebben de afgelopen weken ons uiterste best gedaan om opvolgers voor Daphne en Margareth te vinden. We wisten vanaf het begin af aan dat dit een grote uitdaging zou worden, omdat vrijwel alle zwembaden in Nederland te maken hebben met vacatures. Toch hebben we tot afgelopen weekend het vertrouwen gehad dat het ons zou lukken en dat we onze activiteiten op dinsdag, donderdag en vrijdag voort zouden kunnen zetten. Helaas hebben we toch moeten vaststellen dat het ons niet gelukt is en dat spijt ons enorm!


Gevolg is wel dat we helaas vanaf volgende week 7 februari geen zwemles meer aan kunnen bieden op dinsdag en donderdag. En ook het vrijzwemmen op dinsdag- en donderdagavond, onze aqua-activiteiten op dinsdagavond en vrijdagochtend, meer bewegen voor ouderen op vrijdagochtend en het revalidatiezwemmen op donderdagavond moeten we jammer genoeg beëindigen. We kunnen alleen maar hopen dat u uw activiteiten en de zwemlessen van uw kinderen kunnen voortzetten bij één van de zwemscholen die in ons bad actief zijn, of bij één van de zwembaden in de omgeving.

Gelukkig zijn er allerlei organisaties die zwembad Albrandswaard huren. De activiteiten die zij aanbieden aan hun leden en klanten gaan uiteraard gewoon door. De komende tijd gaat de gemeente Albrandswaard zich beraden over de wijze waarop de exploitatie van zwembad Albrandswaard de komende jaren het best geregeld kan worden. Met de prachtige verbouwing vorig jaar is het zeker dat het zwembad voor lange tijd behouden blijft!


Voor mensen die nog tegoeden hebben op 12-badenkaarten of zwemlespakketten
Als u een mail stuurt naar info@zwembadalbrandswaard.nl met vermelding van uw naam, IBAN nummer, adres, BSN- nummer en naam van u kind en een kopie van uw 12-badenkaart of zwemlespakket, dan zoeken wij uit welk tegoed u nog heeft. Wij zorgen er voor dat u dit tegoed zo spoedig mogelijk op uw bankrekening teruggestort krijgt.


Als u verder nog vragen heeft dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

Namens zwembad Albrandswaard,


Esther Leijten (info@zwembadalbrandswaard.nl)
René Komduur (rene.komduur@synarchis.nl of 06-20296300)