Nieuws

 • Bouwupdate 2
  De receptiebalie is verwijderd en de entree is gesloopt. De deur aan de zijkant wordt tijdelijk gebruikt voor de toegang tot het zwembad.
 • Bouw- update 1
  Op 25 januari zijn de verbouwingswerkzaamheden officieel gestart. Deze week zijn de blauwe panelen aan de buitenzijde van het pand gedemonteerd en is het peuterbad, inclusief de walvis, verwijderd.
 • Wij gaan verbouwen
  Het zwembad wordt open gehouden voor de komende 20 jaar en daarvoor is hard gewerkt aan het renovatieplan! Lees hier alvast meer over de grote verbouwing, wij houden jullie op onze website en Facebookpagina op de hoogte van alle ontwikkelingen. Lees hier het artikel in De Botlek: Een artist impression van het vernieuwde zwem- enMeer lezen over “Wij gaan verbouwen”
 • Het zwembad blijft open!
  De sluiting van het Zwembad Albrandswaard in Gemeente Albrandswaard leek onafwendbaar. Maar nu is er geld gevonden om het bad nog 20 jaar open te houden. Wethouder Maret Rombout vertelt over de toekomst van het bad. 
 • Ontwikkeling groene loper
  Vanaf half januari voert Staatsbosbeheer in opdracht van recreatieschap IJsselmonde werkzaamheden uit in de Johannapolder. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van de essentaksterfte en het aanleggen van struinnatuur. De werkzaamheden zijn medio februari gereed.

Zwembad Albrandswaard
Albrandswaardsedijk 188
3172 XB Poortugaal

Telefonische bereikbaarheid:
010- 506 09 58
Di 9:00 – 21:00
Do 13:00 – 21:00
Vrij 12:00 – 15:00