Nieuws

 • We mogen weer open!
  We mogen weer volledig open! Alle programma’s die door Zwembad Albrandswaard worden aangeboden, gaan door op de reguliere tijden. Ook alle zwemlessen worden weer volgens het normale schema gegeven:
 • Nieuwe maatregelen
  Helaas zal het zwembad voor alle doelgroepactiviteiten de deuren moeten sluiten tot en met 14 januari 2022. Alleen de zwemlessen zullen doorgaan, behalve in de Kerstvakantie van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022.
 • Aangepaste tijden zwemles
  In verband met de nieuwe maatregelen, zijn wij genoodzaakt om 17:00 de deuren van het zwembad te sluiten. Dit houdt in dat de zwemlessen van Zwembad Albrandswaard volgens een alternatief rooster worden aangeboden. Deze roosterwijziging geldt tot de Kerstvakantie. In het nieuwe jaar nemen wij weer contact op. Niveau Lestijd Alternatieve lestijd Niveau 1 DinsdagMeer lezen over “Aangepaste tijden zwemles”
 • Vacature: lesgever ABC
  Zwembad Albrandswaard is per januari 2022 op zoek naar een enthousiaste onderwijzer voor het zwem ABC! Word jij onze nieuwe collega? Al meer dan 30 jaar is zwembad Albrandswaard de plek waar kinderen leren zwemmen en zwemliefhebbers banen zwemmen of met elkaar deelnemen aan zwemactiviteiten. Zwemlessen worden zowel aangeboden door de medewerkers van het zwembadMeer lezen over “Vacature: lesgever ABC”
 • Corona toegangsbewijs
  In de persconferentie van dinsdag 2 november is bekend gemaakt dat ook zwembaden alleen toegankelijk zullen zijn voor volwassenen met een Corona toegangsbewijs. Dit houdt in dat vanaf 6 november voor alle sportactiviteiten in Zwembad Albrandswaard, iedereen boven de 18 jaar een geldige QR code zal moeten laten zien. Dit geldt ook voor ouders dieMeer lezen over “Corona toegangsbewijs”

Zwembad Albrandswaard
Albrandswaardsedijk 188
3172 XB Poortugaal

Telefonische bereikbaarheid:
010- 506 09 58
Di 9:00 – 21:00
Do 13:00 – 21:00
Vrij 12:00 – 15:00