Nieuws

 • Laatste les zomervakantie
  Beste ouders/verzorgers In de laatste week voor de zomervakantie mogen de kinderen spelen tijdens de zwemlessen. Dit geldt op dinsdag 5 en donderdag 7 juli. Ouders/broertjes en zusjes of oma’s en opa’s mogen gezellig mee spelen! Kinderen die op dinsdag zwemmen , kunnen dinsdag 5 juli tussen 15.30 -17.30 uur komen spelen. Kinderen die opMeer lezen over “Laatste les zomervakantie”
 • Zwemles voor vrouwen
  Leren zwemmen zou voor iedereen mogelijk moeten zijn, maar niet iedereen heeft die mogelijkheid op jonge leeftijd gehad. Dit zorgt soms voor lastige situaties, waarbij bijvoorbeeld moeders in het waterrijke Nederland onvoldoende in staat zijn om hun kinderen te beschermen. Dit is de reden dat we zijn gestart met vrouwenzwemles. Als je het prettig vindtMeer lezen over “Zwemles voor vrouwen”
 • We gaan aquajoggen!
  Op dinsdagavond van 19:15 – 20:00 organiseren wij het programma ”Aquajoggen”. Aquajoggen is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie, omdat spieren en gewrichten niet overbelast raken. Onze vaste instructeurs verzorgen uitdagende, afwisselende trainingen op muziek, waarbij verschillende materialen worden gebruikt. Wil je het een keer proberen? Neem contact met ons op en doeMeer lezen over “We gaan aquajoggen!”
 • Vacature: lesgever ABC
  Zwembad Albrandswaard is per januari 2022 op zoek naar een enthousiaste onderwijzer voor het zwem ABC! Word jij onze nieuwe collega? Al meer dan 30 jaar is zwembad Albrandswaard de plek waar kinderen leren zwemmen en zwemliefhebbers banen zwemmen of met elkaar deelnemen aan zwemactiviteiten. Zwemlessen worden zowel aangeboden door de medewerkers van het zwembadMeer lezen over “Vacature: lesgever ABC”
 • Bouwupdate
  Er wordt hard gewerkt aan de verbouw van ons zwembad. Met het verdwijnen van het peuterbadje is een nieuwe, ruime ontmoetingsruimte ontstaan met een prachtig uitzicht op de zwemzaal. En met de vervanging van vloeren, wanden en interieur krijgt het zwembad (waaronder de kleedruimten) een moderne nieuwe uitstraling. De verbouw is naar verwachting eind juniMeer lezen over “Bouwupdate”

Zwembad Albrandswaard
Albrandswaardsedijk 188
3172 XB Poortugaal

Telefonische bereikbaarheid:
010- 506 09 58
Di 9:00 – 21:30
Do 13:00 – 21:30
Vrij 12:00 – 15:00