Nieuws

 • Zomersluiting
  Wij zijn van vrijdag 16-07-2021 tot en met maandag 30-08-2021 gesloten. Vanaf dinsdag 31 augustus gaan alle activiteiten weer van start, zoals vrijzwemmen/aquajoggen/meer bewegen voor ouderen/revalidatie zwemmen en de zwemlessen. wij wensen u een fijne vakantie toe
 • We kunnen weer vrijzwemmen!
  Het is mogelijk weer te komen vrijzwemmen op dinsdag- & donderdagavond. De doelgroepactiviteiten worden hervat zodra de verbouwing verder is gevorderd.
 • Bouwupdate
  Er wordt hard gewerkt aan de verbouw van ons zwembad. Met het verdwijnen van het peuterbadje is een nieuwe, ruime ontmoetingsruimte ontstaan met een prachtig uitzicht op de zwemzaal. En met de vervanging van vloeren, wanden en interieur krijgt het zwembad (waaronder de kleedruimten) een moderne nieuwe uitstraling. De verbouw is naar verwachting eind juniMeer lezen over “Bouwupdate”
 • Nog even geduld
  Met de versoepeling gaat zwembad Albrandswaard vanaf woensdag 19 mei weer open voor sportbeoefening. Nadat de zwemlessen een paar weken geleden weer gestart zijn betekent dit dat vanaf 19 mei Tri-experience en MaiDiving weer welkom zijn. Uiteraard met inachtneming van de Coronaregels. De banenzwemmers en ook de deelnemers aan doelgroep activiteiten moeten nog even geduldMeer lezen over “Nog even geduld”
 • Update zwemlessen
  Goed nieuws! Vanaf dinsdag 16 maart mogen kinderen tot en met 12 jaar weer naar zwemles én afzwemmen! We zijn blij met deze eerste stap naar een totale heropening van zwembad Albrandswaard. Het zwembad wordt momenteel volop verbouwd, maar we zorgen ervoor dat de zwemlessen kunnen plaatsvinden. Ouders moeten tijdens de zwemles buiten blijven. De douches blijvenMeer lezen over “Update zwemlessen”

Zwembad Albrandswaard
Albrandswaardsedijk 188
3172 XB Poortugaal

Telefonische bereikbaarheid:
010- 506 09 58
Di 9:00 – 21:00
Do 13:00 – 21:00
Vrij 12:00 – 15:00