Nieuws

 • Bijna alle activiteiten in Zwembad Albrandswaard weer hervat!
  Onlangs werd bekend dat verschillende activiteiten in Zwembad Albrandswaard tijdelijk niet plaatsvinden vanwege een tekort aan personeel. Voor een groot deel van deze activiteiten hebben de gemeente Albrandswaard en het zwembad inmiddels een oplossing gevonden. Vanaf deze week kunnen deelnemers weer meedoen met Meer Bewegen voor Ouderen, aquarobics en banenzwemmen. Sammy’s Zwemschool neemt een aantal activiteitenMeer lezen over “Bijna alle activiteiten in Zwembad Albrandswaard weer hervat!”
 • Belangrijke mededeling
  Zoals u wellicht vernomen heeft gaan onze badjuffen, Daphne en Margareth, ons helaas verlaten. We gaan ze enorm missen, maar wensen hen natuurlijk ook alle succes met hun nieuwe baan. We hebben de afgelopen weken ons uiterste best gedaan om opvolgers voor Daphne en Margareth te vinden. We wisten vanaf het begin af aan datMeer lezen over “Belangrijke mededeling”
 • Onderhoud
  Wegens onderhoud aan de machinekamer is het zwembad deze winter gesloten van zaterdag 24 december 2022 tot en met zondag 15 januari 2023.
 • We zijn weer open
  Na een mooie zomer is het zwembad is weer open!Alle activiteiten zijn weer gestart: zwemlessen, banenzwemmen, aqua joggen, MBVO en revalidatie zwemmen.Kijk op ons programma hier.
 • Zomersluiting
  In verband met de zomervakantie, is het zwembad gesloten tot en met 22 augustus. Wij wensen ieder een hele fijne vakantie toe!

Zwembad Albrandswaard
Albrandswaardsedijk 188
3172 XB Poortugaal

Telefonische bereikbaarheid:
010- 506 09 58