Homepage

Beste bezoekers

Wij zijn weer open!!! Alle activiteiten gaan weer van start. (zwemles/revalidatiezwemmen/vrij zwemmen/aqua joggen/meer bewegen voor ouderen)

Zwemlessen: kinderen worden geacht in zwemkleding met badjas/trainingspak/slippers afgezet te worden bij de ingang. De ouders mogen niet mee naar binnen ! Ze moeten een tas meenemen waar hun kleding en slippers in kunnen. Wij vangen de kinderen op en helpen ze verder, na de zwemles begeleiden we de kinderen weer naar de uitgang.

Voor alle andere activiteiten: u dient u zwemkleding thuis aan te doen, u doet u boven kleding uit in de zwemzaal. U doet u kleding en schoenen in een tas of zak en zet deze op de bank in de zwemzaal. Na afloop dient u zich zo spoedig mogelijk aan te kleden in de aangewezen hokken, en het pand via de aangegeven route te verlaten.

Er kan niet gedoucht worden !!

Er kan alleen nog maar met pin betaald worden!!!!

Met vr groet medewerkers zwembad Albrandswaard

Al ruim 30 jaar vervult ons zwembad een belangrijke functie in de gemeente Albrandswaard. Velen hebben ons zwembad bezocht tijdens schoolzwemmen of leszwemmen, via verenigingen of gewoon tijdens het vrij zwemmen met familie of vrienden. Om al onze bezoekers nog beter te informeren, informeren we u met deze site over onze activiteiten, ons openstellingsrooster en onze tarieven. Wij hopen u ook de komende jaren van dienst te kunnen zijn!

De medewerkers van zwembad Albrandswaard